Tokom prethodnih godina, izlagači su o Sajmu i Forumu Voda iznosili svoje utiske.


Ocene nekih od izlagača…

 

Firma Beo Tehnology d.o.o., Beograd, Srbija:

Kompanija Beo Tehnology d.o.o.  treću godinu je nastupala na Sajmu/Forumu Voda u Beogradu  .
Zahvaljujemo se u ime naše kompanije kao i naših ino partnera Cappellotto Spa i Rico GmbH na jako dobro organizovanom sajmu, profesionalnom pristupu i zalaganju na promociji sajma, te ova manifestacija svake godine beleži sve veći broj izlagača i posetilaca iz zemlja i inostranstva .

Sajam/Forum Vode je posebno intersantan za nas jer je uže usmeran na proizvode iz oblasti  vodnog sektora koji omogućavanju kako rešavanje problema tako i unapređivanje razvoja i kvaliteta postojećeg .

Sama manifestacija je postala jedna od vodećih u regionu i organizatoru čestitamo na velikom uspehu , sa željom da i u budućnosti budemo zajedno u timu koji ostvaruje uspehe .

Vidimo se i sledeće godine! Beo Tehnology doo

Beo Tehnology d.o.o.

 

 

 

Firma SIGMA d.o.o., Kula, Srbija:

SIGMA d.o.o. iz Kule učestvuje na Sajmu/Forumu Voda od početka organizovanja ove manifestacije. Kao proizvođač tehnološke opreme učešće na ovoj manifestaciji nam je pomoglo u ostvarivanju mnogih značajnih kontakata ali i u sklapanju vrlo bitnih poslovnih dogovora i realizaciji poslova.

Najveća prednost ove manifestacije je veliki broj stručnih učesnika, posetilaca ali i vrhunski tim organizatora koji svake godine značajno podiže kvalitet događaja, kako za učesnike tako i za posetioce.

Aleksandar Kolić Logistika i planiranje

SIGMA d.o.o

 

 

 

Firma ELEKTROKOVINA Kraljevo d.o.o., Srbija:

Elektrokovina Kraljevo je po prvi put učestvovala na Sajmu Voda / Forumu Voda 2017. Godine. Sveopšti utisak je izvanredan, posmatrano kako kroz aspect posećenosti sajma od strane posetilaca, tako i kroz aspekt organizovanosti same manifestacije. Ostvarili smo puno novih kontakata i svakako bi želeli da i u budućim godinama budemo deo Sajma Voda / Foruma Voda, koji zaista predstavlja jednu ozbiljnu manifestaciju, koju svi zajedno moramo da negujemo.

Posebno bih izdvojio osnovnu kariku Sajma Voda / Foruma Voda, čije enormno angažovanje i servilnost daju najveći doprinos ovoj manifestaciji, a to je gospođa Sanja Vučković.

Sava Stanković, Elektrokovina Kraljevo

ELEKTROKOVINA

 

 

 

Firma SCHNEIDER ELECTRIC SRBIJA d.o.o., Beograd, Srbija:

Kompanija Schneider Electric, kao internacionalna kompanija specijalizovana u oblastima automatizacije i upravljanja energijom, je između ostalog, vrlo aktivna i u delu industrije koji se bavi tretmanom voda.

Na Sajmu Voda / Forumu Voda smo, kao izlagač, treću godinu zaredom i smatramo da je ova manifestacija jedna od zapaženijih događaja ove vrste u regionu.

Zahvaljujemo se organizatorima na predanom trudu da Sajam Voda / Forum Voda iz godine u godinu unapređuju i osavremenjuju, a najočigledniji rezultat ovog rada se ogleda, po našem mišljenju, u sve većoj posećenosti ove manifestacije od strane novih klijenata.

Naša želja i opredeljenje je da i dalje budemo deo ovog skupa i nadamo se da ćemo svojom aktivnošću doprineti još većem interesovanju budućih posetilaca.

Tibor Doža,Predstavnik prodaje, Schneider Electric Srbija d.o.o.

SCHNEIDER ELECTRIC SRBIJA d.o.o.

 

 

Firma EBARA Pumps EuropeS.p.A., Brendola, Italija:

Japanska kompanija EBARA, kao jedan od vodećih svetskih proizvođača pumpi i pumpnih postrojenja, posluje širom sveta učestvujući i izlažući na brojnim svetskim sajmovima i stručnim konferencijama. Ovo je naše prvo pojavljivanje na Sajmu Voda u Beogradu, nakon nekoliko godina izlaganja na sličnim regionalnim sajmovima iste tematike.

Organizacija sajma, učesnici, stručni sadržaj kao i struktura i broj posetioca svedoče o prestižu ovog sajma na domaćem i regionalnom tržištu. Možemo slobodno reći da je beogradski Sajam Voda lestvicu podigao izuzetno visoko.

Bilo nam je zadovoljstvo učestvovati na Sajmu Voda 2016. u Beogradu. Ovim putem se zahvaljujemo organizatoru i svim brojnim posetiocima našeg štanda i nadamo se da se vidimo i sledeće godine.

Mi smo svoje mesto već rezervisali.

S poštovanjem,

Danilo Kurdulija

EBARA Pumps Europe

EBARA Pumps EuropeS.p.A.

 

 

Firma SAINT GOBAIN PAM, Beograd, Srbija:

Sajam Voda je predstavlja jedinstvenu manifestaciju kako u Srbiji tako  i u ovom delu Evrope kada su u pitanju koncepcija, organizavcija  ali i opšte interesovanje. Iz godine u godinu Sajam Voda napreduje u svim bitnim segmentima i kao takav postaje  interesantniji za sve veći broj firmi.

Kompaniji Saint Gobain PAM je ovo bilo  bilo drugo učešće, ali prvi put sa kolegama iz Francuske, koji su bili izuzetno zadovoljni strukturom prisutnih izlagača, posećenošću ali i regionalnim karakterom samog sajma.

Iskreno se nadamo da će sajam i u budućim godinama zadržati ovako visok nivo kvaliteta.

S poštovanjem,

Igor Solovjev, Sales & Technical representative

Saint Gobain PAM

SAINT GOBAIN PAM

 

 

Firma AVK INTERNATIONALA/S, Galten, Danska:

Kompanija AVK International je prisutna na tržištu zemalja regiona više od 10 godina, i u tom periodu bila je prisutna privremeno ili u kontinuitetu na svim ozbiljnim dešavanjima.

Kao evropski lider u proizvodnji ventila, hidranata i dodatne opreme, AVK izuzetno posvećuje pažnju svim sajamskim dešavanjima. Iako u svim zemljama regiona postoje jako dobra I kvalitetna dešavanja u oblasti Vodosnabdevanja i Tretmana Voda, zasigurno se može reći da u prethodnih par godina upravo beogradski Sajam Voda odnosi titulu najozbiljnijeg I najmasovnijeg događaja u ovoj oblasti.

Stručan, a uvek inovativan. Sveobuhvatan, I za korak ispred očekivanja.

Velika je obaveza, a pre svega veliko zadovoljstvo, učestvovati u ovom događaju, I biti korak bliže našim kupcima I njihovim željama.

S poštovanjem,

AVK International A/S

AVK INTERNATIONALA/S

 

 

Firma BINEMIKOM d.o.o., Beograd, Srbija:

Kompanija Binemikom je svake godine prisutna na SajmuVoda kao izlagač, još od njegovog osnivanja 2009 godine.

Zahvalni smo organizatorima, što su tokom sedam godina strpljivog rada, uspeli da unaprede sajam, slušajući sitne sugestije – zamerke nas izlagača, Veliki trud i posvećenost organizaciji manifestacije, doveli su do toga da sajam, iz godine u godinu, bude sve bolji i uspešniji. Mišljenja smo da je ovogodišnji sajam bio veoma uspešan.

Takođe smo mišljenja da poseban šarm Sajmu i Forumu Voda daje moderan i kompaktan izložbeni prostor Belexpocentra, u kojem se sajam održava, kao i njegova povezanost sa hotelom Holiday Inn, gde se dešava konferencija.

Sajam / Forum Voda je, tokom godina, postao prepoznatljiva naučno – stručna manifestacija, koja se umnogome ističe među sličnim događajima u regionu.

Dobro je prihvaćen od strane stručnih krugova i svedoci smo činjenice da postoji sve veći interes potencijalno novih izlagača da uzmu učešće na sajmu, pa se sada traži i mesto više.

Drago nam je što je ikompanija Binemikom bila u prilici da delimično doprinese tome, kroz animiranje svojih principala i poslovnih partnera.

Mila Bijelić, Binemikom d.o.o.

BINEMIKOM d.o.o.

 

 

Firma ACO GRAĐEVINSKI ELEMENTI d.o.o.,Beograd, Srbija:

Kompanija ACO građevinski elementi d.o.o. kao deo ACO grupe, vodeće svetske kompanije u oblasti odvodnjavanja i prečišćavanja vode, prisutna je u Srbiji i Crnoj Gori 12 godina. Za to vreme postali smo deo brojnih projekata najrazličitije namene.

Odluka da učestvujemo na Sajmu Voda 2013. se pokazala kao pravi izbor i pomoć u našem nastupu na tržištu, predstavljanju novih proizvoda i održavanju postojećih i uspostavljanju novih kontakata među stručnjacima u oblasti kojom se bavimo.

Zahvaljujemo se organizatorima na uspešnoj organizaciji Sajma, profesionalnom nastupu i predusretljivosti, uz nameru da ostanemo deo ove manifestacije i u budućnosti.

Jelena Andrić Grafakos, Market Segment Manager, ACO građevinski elementi d.o.o.

ACO GRAĐEVINSKI ELEMENTI d.o.o.

 

 

Firma GEA CEE GmbH, Branch office Serbia:

Kompanija GEA CEE  po drugi put je uzela učešće na Sajmu Voda.

Naša očekivanja od manifestacije su se u potpunosti ostvarila. Sajam je bio odlično organizovan, poseta izvrsna, a što je nama kao izlagačima veoma značajno, obnovili  smo mnogo starih, i ostvarili  dosta  novih kontakata sa potencijalnim kupcima.

Sajam Voda je izvrsna prilika da se znanja i iskustva  podele kako sa izlagačima, tako i sa posetiocima.

Rado ćemo biti deo ovog projekta i u narednim godinama .

Nikola  Todorović, Country Manager GEA CEE GmbH Rep. Office Serbia

GEA CEE GmbH

 

 

Firma POLIETILENSKI SISTEMI d.o.o., Novi Sad, Srbija:

Ovim putem bismo želeli da se zahvalimo organizatorima manifestacije Sajam Voda na iskazanoj saradnji na visokom nivou.

Kompanije POLIETILENSKI SISTEMI d.o.o. Novi Sad i GEORG FISCHER PIPING SYSTEMS - Šafhauzen, Švajcarska su izuzetno zadovoljne organizacijom i pruženim uslugama u toku sajamske manifestacije. Posebno smo zadovoljni time što je manifestacija prilično usko specijalizovana, te je zbog toga posećuju ljudi koji se tim poslovima i bave i koje to interesuje. Uz posete naših starih klijenata, za tri dana sajamske manifestacije smo ostvarili kontakte sa mnogim novim, koji će nadamo se, dovesti do uspešne obostrane saradnje.

Uz, još jednom, veliku zahvalnost, vidimo se dogodine!

Slavko LikićPolietilenski Sistemi d.o.o.Novi Sad

POLIETILENSKI SISTEMI d.o.o.

 

 

Firma CAMBI SA, Asker, Norveška:

Koristim priliku da se u ime norveške kompanije Cambi SA zahvalim organizatorima Sajma Voda 2013, na uspešno organizovanom sajmu.

Cambi SA je vodeća svetska kompanija koja pruža usluge u domenu konverzije biorazgradivih materijala u obnovljivu energiju uz visok kvalitet usluga, kompetencije i ekspertize, koja je na tržištu Srbije prisutna od 2011 god.

U želji za ostvarenjem što više poslovnih kontakata kompanija Cambi SA  je 2011 god. donela odluku da se predstavi i na Sajmu Voda, procenivši da sajam predstavlja važnu regionalnu manifestaciju u našoj oblasti poslovanja.

Analizirajući broj poslovnih kontakata koje smo ostvarili tokom izlaganja na Sajmu Voda 2011, 2012, i 2013, potvrdili smo sebi opravdanost prisustva na ovoj manifestaciji. Profesionalan odnos organizatora pri organizaciji kako sajma tako I Foruma Voda je za svaku pohvalu. Veliki trud i angažovanje organizatora, svake godine rezultira velikim brojem stručnih posetioca iz zemlje i inostranstva.

Još jedanput vam čestitamo na odličnoj organizaciji Sajma I Foruma Voda 2013, uz želju da tako nastavite i dalje.

Boban Joksić, direktor BBD Group d.o.o

CAMBI SA

 

 

Firma DANFOSS d.o.o., Beograd, Srbija:

Firma Danfoss je od samog početka prisutna na Sajmu Voda, i ono što primećujemo je da Sajam Voda iz godine u godinu okuplja sve veći broj izlagača i posetioca. Ova činjenica samo potvrđuje da je Sajam Voda organizovan na visokom nivou i da će svojim kvalitetom prerasti u najvažniji događaj u regionu, kada je u pitanju tretman voda i otpadnih voda.

Želja firme Danfoss je da i dalje bude prisutna na ovako značajnom sajmu, i nadamo se da ćemo i narednih godina imati uspešnu saradnju sa organizatorima.
Marko Cvrkota Key Account Manager / Serbia, Bulgaria, Bosnia and Herzegovina, Montenegro, Macedonia

DANFOSS d.o.o.

 

 

Firma MILANOVIĆ INŽENJERING d.o.o., Cerovac - Kragujevac, Srbija:

Naša kompanija Milanović inženjering d.o.o. sa ponosom može istaći da je još od osnivanja manifestacije Sajam Voda njen stalni učesnik.

Zahvaljujući direktorki projekta Sanji Vučković i njenom odlično uigranom timu, kod koga prednjače profesionalnost i odgovornost, kao i odličan markentiški pristup pri samom promovisanju izlagača; naša kompanija Milanović inženjering ostvarila je  izvanredne kontakte i uspešnu dugoročnu saradnju sa velikim opusom svojih klijenata, kako postojećih tako i novih.

U ime kompanije Milanović inženjering d.o.o. zahvaljujemo Vam se na izuzetnoj organizaciji Sajma Voda, sa željom da još više učvrstimo međusobnu saradnju i shodno tome proširimo broj naših novih poslovnih klijenta.

Tim tretmana voda

Milanović inženjering d.o.o.

MILANOVIĆ INŽENJERING d.o.o.

 

 

Firma KSB PUMPE I ARMATURE d.o.o., Beograd, Srbija:

Firma KSB pumpe i armature d.o.o kao deo nemačkog koncerna KSB, 2012.godine je prvi put bila u prilici da participira na Sajmu voda u Beogradu.

Naš tim je pokušao da na najbolji način posetiocima sajma predstavi program naše kompanije. Organizator sajma je učinio najbolje da nam u tome pomogne.

S obzirom na veliku posećenost našeg štanda i pohvale koje su nam stizale sa različitih strana, možemo reći da smo zadovoljni našim učešćem .

U svakom slučaju, Sajam Vode koji će se održati u novembru 2013. godine za nas znači novu priliku da na još bolji način posetiocima približimo fascinantan svet KSB-a. Od organizatora očekujemo podršku na visokom profesionalnom nivou kakav je bio 2012. Godine.

Organizatorima sajma se srdačno zahvaljujemo na profesionalnoj podršci koju su nam pružali u pripremi i za vreme sajma.

Predrag Ćorac, direktor KSB pumpe i armature d.o.o.

KSB PUMPE I ARMATURE d.o.o.

 

 

Firma PROMINENT d.o.o., Beograd, Srbija:

Kompanija ProMinent je drugi put nastupala na Sajmu Voda u Beogradu.

Sajam je kao i prethodne godine odlično organizovan, najavljen i propraćen od strane organizatora "Udruženja za tehnologiju vode i sanitarno inženjerstvo" i kompanije "BELEXPO" .

Utisci naših partnera iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije, koji su posetili naš štand i prezentaciju naših proizvoda, su veoma pozitivni, i svi oni su prijatno iznenađeni dobro organizovanim i dobro posećenim sajmom.

Predstavnici kompanije ProMinent se zahvaljuju organizatorima na odlično organizovanom sajmu. Zahvaljujući Vama ostvarili smo brojne nove kontakte sa potencijalnim korisnicima naše opreme.

Organizatoru želimo da i dalje nastavi sa  uspešnom radom  i svakako ćemo se sledećih godina družiti na istom mestu.

Slaviša Milović, šef predstavništva Prominent Beograd d.o.o.

PROMINENT d.o.o.

 

 

Firma PIPELIFE SRBIJA d.o.o., Beograd, Srbija:

U ime kompanije Pipelife Srbija, zahvaljem se na uspešnoj organizaciji manifestacije Sajam Voda 2012, koja je, pokazalo se, bila pun pogodak i za nas izlagače.
Ovim putem Vas obaveštavam da ćemo se družiti i sledeće godine.
Srđan Radojčić, predstavnik prodaje Pipelife Srbija d.o.o.

PIPELIFE SRBIJA d.o.o.

 

 

Firma VIKING JOHNSON LTD, Velika Britanija:

Ja samo mogu da čestitam na profesionalnom i veoma uspešno organizovanom sajmu i da poželim Organizatorima da nastave sa trendom povećanja broja učesnika u narednim godinama. Po mom mišljenju, sajam je bio veliki uspeh za sve – organizatore, izlagače, posetioce. Veliko hvala.

Jiri Knecht, Regionalni menadžer prodaje za Evropu, Viking Johnson ltd,

 

 

Firma AC.MO – DOMINION EXPORT – IMPORT d.o.o., Beograd, Srbija:

Zahvaljujemo se u ime našeg ino-principala firme AC.MO Roncade, Italia i naše firme za dobro organizovan sajam sa svim profesionalnim i iskustvenim atributuma.

S obzirom da smo prvi put na Sajmu Voda zadovoljni smo sa postignutim rezultatima i ispunjena su poslovna očekivanja.

Sajam je za nas bio koristan jer smo uspostavili nove poslovne kontakte, uspešno smo prikazali opremu našeg ino-principala AC.MO i zainteresovali smo srpsko tržište i tržište republika u okruženju za njenom nabavkom.

Očekujemo od  "Udruženja za tehnologiju vode i sanitarno inženjerstvo" da nastave sa aktivnostima oko propagiranja ovog Sajma kod svojih članica i omoguće nama izlagačima direktnije kontakte sa njima.

Želja nam je da i iduće godine budemo izlagači na Sajmu Voda 2012.

 Dragan Otanjac, direktor Dominion export - import d.o.o.

DOMINION EXPORT – IMPORT d.o.o.

 

 

Firma CONTROLMATIK ABW d.o.o., Domžale, Slovenija:

Zahvaljujemo na gostoprimstvu, koje smo dobili prilikom  našeg učešća na Sajmu voda 2011.

Firma Controlmatik ABW proizvodi merno regulacionu i dozirnu tehniku na području pitkih, bazenskih i tehnoloških voda. Prisutnost naše firme na području Republike Srbije u odnosu je sa kvalitetom naših proizvoda, kao i apsolutno sa visokim standardom odnosa između firme Controlmaik ABW sa Vama i firmama u regiji.

Odličan marketinški pristup u promociji sajma, informiranje medija i poslovnih partnera od strane organizatora, rezultiralo je da izlagači na sajmu budu zadovoljni.

Sve to se odrazilo u odličnoj poseti našeg štanda, kojeg su posetile firme sa područja Republike Srbije, kao i šire.

Svakako je to u prvoj meri rezultat  Vaših zalaganja, kao i zalaganja firme MAGOR d.o.o iz Beograda, koja promovira, prodaje i servisira našu opremu na srpskom tržištu.

Još jednom hvala na Vašem profesionalnom pristupu i ljubaznosti, koji su bili evidentni prilikom naše posete Beogradu i prisustvu na samom sajmu.

U nadi, da će naša saradnja postati tradicionalna, i u tom smislu, pozdravljamo vas.

 Vladimir Boben, direktor Controlmatik ABW d.o.o.

CONTROLMATIK ABW d.o.o.

 

 

Firma DINOTEC GmbH, Nemačka:

Zahvaljujemo se na pozivu na Sajam voda i budućim izlagačima želimo da prenesemo svoje utiske.

S obzirom da se bavimo proizvodnjom uređaja za prečišćavanje vode, dosadašnja iskustva koja se tiču izlaganja na sajmu građevine i tehnologije, umnogome se razlikuju od Sajma voda, koji nam je daleko interesantniji upravo zbog ciljne grupe posetilaca i uže usmerenje sajma na proizvode koji su direktno vezani za pijaću vodu.

Posebnu zahvalnost izražavamo organizatoru sajma Sanji Vučković i sve pohvale za njen profesionalizam.

Želimo Vam puno uspeha u daljem radu.

 Biljana Malović, direktor Dinotec Srbija

DINOTEC GmbH, Nemačka

 

 

Firma SUPERLAB d.o.o., Beograd, Srbija:

Sajam voda: 8 -10.11.2011 BelExpocentar, Beograd

U ime kompanije Superlab želim da se zahvalim organizatorima sajma na izvrsnoj organizaciji i neprekidnoj podršci tokom svih dana trajanja sajma. Ponosni smo što smo bili jedan od učesnika ove manifestacije koja iz godine u godinu okuplja sve više kompanija koje se bave tretmanom voda. Zahvaljujemo i Udruženju za tehnologiju vode i sanitarno inženjerstvo na "pravom" odabiru tema i predavača.

Pored velikog broja novih kontakata koje smo imali na ovom sajmu i mogućnosti da prisustvujemo predavanjima stručnjaka iz ove oblasti, imali smo prilike i da se upoznamo sa velikim brojem inostranih kompanija koje nastupaju i na našem tržištu.

Nadamo se da ćete i ubuduće nastaviti sa dobrom praksom i omogućiti nam još ovakvih sajmova.

Prodajni tim SUPERLAB-a

SUPERLAB d.o.o.

 

 

Firma VARGON d.o.o., Kukuljanovo, Hrvatska:

Ovim putem želimo da vam se zahvalimo na pomoći i podršci, koju ste nam opružili u organizaciji našeg učešća na Sajmu voda 2011. Posebnu zahvalnost dugujemo g-đi Sanji Vučković kao direktoru projekta, čija nam je pomoć značajno olakšala pripreme za učešće na sajmu.

U želji da i u narednim periodima ostvarujemo kvalitetnu poslovnu saradnju, srdačno vas pozdravljamo i ujedno u 2012 godini želimo sve najbolje.

Zoran Žuža, rukovodilac sektora Infrastrukturni Projekti Vargon d.o.o.

VARGON d.o.o

 

 

Firma WILO BEOGRAD d.o.o., Beograd, Srbija:

Kompanija WILO SE iz Dortmunda postoji preko 130 godina i od svog osnivanja delatnost ovog koncerna je proizvodnja pumpi i pumpne tehnike. Imajući u vidu dugu tradiciju ovog nemačkog proizvođača, Wilo je danas svakako jedan od tržišnih lidera i diktira trendove razvoja pumpi i pumpne tehnike u svetu. Shodno tome, logičan je bio potez da se pojavimo na ovoj manifestaciji.

Ove godine smo se po prvi put pojavili na Sajmu voda. Utisci koje imamo sa ovog događaja održanog u BelExpocentru od 08.-10.11.2011. godine su pozitivni. Bili smo prijatno iznenađeni posetom i brojem izlagača. Broj posetilaca na našem štandu, konkretni razgovori koje smo vodili sa zainteresovanim firmama, kao i mnoštvo korisnih informacija koje smo prikupili opravdavaju našu odluku da se pojavimo na Sajmu.

Želeli bi smo da pohvalimo korektan  i profesionalan odnos organizatora.

Dragan Simonović, direktor WILO Beograd d.o.o.

WILO BEOGRAD d.o.o.

 

 

Firma CWG Balkan d.o.o. Beograd, Srbija:

U ime firme CWG Balkan d.o.o. zahvaljujem se na izvanrednoj organizaciji Sajma Voda.

Zahvaljujući angažmanu Udruženja za tehnologiju vode i sanitarno inženjerstvo, ova manifestacija je na stazi utemeljenja kao vrhunskog sajma profesionalaca u tretmanu voda. Ističemo da smo ponosni što smo bili jedan od učesnika drugog po redu Sajma Voda, mesta gde se konačno susreću iskustva, nove tehnologije i profesionalni ciljevi domaćih i inostranih firmi koje se bave tretmanom voda.

Nadamo se da ćete nastaviti sa dobrom praksom i omogućiti da se sajam dalje razvija u najboljem smeru.

Dragana Santovac, direktor CWG Balkan d.o.o.

CWG Balkan d.o.o.

 

 

Firma VITREX d.o.o., Niš, Srbija:

Sajam Voda 2010 i Stručni skup o vodi je bio uspešan i dobro posećen zahvaljujući Vašoj odličnoj organizaciji i zalaganju.

Čestitamo Vama i Vašim poslovnim saradnicima na angažovanju i korektnom odnosu prema učesnicima sajma uz želju da i u budućnosti nastavimo saradnju.

Goran Jovanović, direktor Vitrex d.o.o.

VITREX d.o.o.

 

 

Firma PEŠTAN d.o.o., Aranđelovac, Srbija:

Sajam Voda 2009 koji je održan u Expo XXI od 03.-05.11.2009. god. za Kompaniju Peštan predstavlja veoma značajan poslovni događaj zbog sklapanja novih poslovnih kontakata, prezentacije kompanije i njenih potencijala.

Kompanija Peštan je po prvi put učestvovala na sajmu i ubuduće će uvek biti prisutna zbog jednog pozitivnog iskustva. Organizatori su vrlo profesionalno odradili posao koji nije ni malo bio lak, ali pun izazova i pozitivne energije. Ljubaznost i poslovnost organizatora je bila na visokom nivou.

Vidimo se iduće godine.

Igor Stošić, Peštan d.o.o.

PEŠTAN d.o.o.

 

 

Firma SONNTAG- Baugesellschaft mbH & Co. KG, Dorth, Nemačka:

Najljepše se zahvaljujemo na gostoprimstvu i ljubaznosti, koje ste nam iskazali prilikom našeg sudjelovanja na Sajmu voda 2009.

Firma SONNTAG je vodeća evropska firma u području mikrotuneliranja i sudjeluje na nizu sajmova u Evropi. Ovo je prvi puta, da smo bili u Srbiji i to je za nas jedno novo i vrlo ugodno iznenađenje. Od same pripreme Sajma, prvih kontakata, dogovora, pa do pripreme izložbenog prostora - sve je bilo bezprijekorno odrađeno. Vrlo točno i vrlo profesionalno. Zahvalni smo organizatorima na pomoći i savjetima, a pogotovo gospođi Sanji Vučković, koja je odradila izuzetan posao i bila nam je desna ruka.

Također svi komplimenti Udruženju za tehnologiju vode i sanitarno inženjerstvo, na odabiru tema i predavača . Uspostavili smo kontakte s velikim brojem komunalnih firmi u Srbiji, dobili niz korisnih informacija i ustanovili, da se trebamo angažirati u obradi ovog tržišta.

Još jedanput vam čestitamo na odličnoj organizaciji Sajma Voda i dajemo vam najbolje ocjene, a preporuke ćemo dati našim partnerima i prijateljima u S.R. Njemačkoj.

Patricia Wagner, izvršni sekretar SONNTAG Baugesellschaft mbH.

SONNTAG- Baugesellschaft mbH & Co

 

 

Firma VALMAN d.o.o., Beograd, Srbija:

Zahvaljujem se u svoje ime, u ime preduzeća VALMAN d.o.o. i u ime našeg partnera kompanije HAWLE GmbH, na pozivu da učestvujemo na Sajmu Voda EXPOXXI u Beogradu od 03.11- 05.11.2009 godine.

Sumirajući rezultate posle navedenog sajma, moramo Vam reći da smo više nego zadovoljni sa organizacijom i posećenošću sajma, kao i sa Ijubaznošću osoblja sajma.

Nadamo se da će ova manifestacija prerasti u tradicionalnu i da će biti proširena sa još više inostranih izlagača, Nama će takodje biti zadovoljstvo da budemo prisutni i u narednih 5 godina.

 Ratimir Davidović, Valman d.o.o.

VALMAN d.o.o.

 

 

Firma VODI GORICA D.D., Kromberk, Slovenija:

Mi smo preduzeće VODI GORICA d.d. Kromberk iz Slovenije. Bavimo se sa instalacijskim poslovima (izgradnja vodovoda, kanalizacije, komunalne infrastrukture, toplovod, pročišćavanje voda...). Mi smo zastupnici za prodaju instalacijskog materiala za sledeće firme: Electrosteel, MZT Learnica, Bassani, Raci. Pored toga imamo i kontrolni organ- baždarnicu servisiranja i imamo akreditacijsku listinu pomoću koje možemo dati pečat na vodomere.

Ove godine smo bili na Sajmu Vode v Beogradu od 3-5.11.2009. god. na novoj postavljeni Expo XXI hali. Sa sajmom smo veoma zadovoljni. Posetilo nas je mnogo predstavnika javnih vodovodnih preduzeća. Na naš štand došao je g. Alfio FIRPO, komercijalni direktor Electrostella Italia, i g, Andrew RADFORD, managing director Electrosteel Velika Britanija.

Predstavljanje naše firme je bilo uspešno, zbog čega se moramo zahvaliti i organizatoru sajma. Zaposleni i organizator su vodili računa o nama, i upoznavali nas sa budućim poslovnim partnerima.

 Mladen Antić, direktor Vodi Gorica d.d.

VODI GORICA D.D.